БОРОШНО "ДІЄТИЧНА"

Люди, що стежать за своєю фігурою і здоров'ям, давно знають про корисні властивості висівок. Цей природний продукт допомагає очищенню організму і насичує його корисними вітамінами і мінералами. Саме тому в наш час більшість людей простому білому хлібу воліють хліб з висівками.

Борошно пшеничне з висівками ТМ «Покровчанка» , це високий вміст харчових волокон, які сприяють нормалізації моторної функції кишечника і запобігання запорів, виведенню холестерину і токсичних речовин з організму, запобігають розвитку ішемічної хвороби серця і атеросклерозу.

Пшеничні висівки забезпечують потребу організму людини у вітамінах групи В, РР, В1, Д, С, Е, мікро - та макроелементів, харчових волокнах, ферментах. Вживання страв з борошна з висівками самим позитивним чином впливає на нервову систему, дарує спокій і врівноваженість, позбавляє від депресій, знімає напругу. Дуже корисно для діабетиків, оскільки висівки сприяють уповільненню процесу розщеплення крохмалю. Висівки надійний помічник в боротьбі із зайвою вагою. Рослинні волокна, яких багато в висівках, погано пере - травлюються, набухаючи в шлунку і збільшуючи обсяг з'їденої їжі, вони створюють ілюзію ситості, і ми довше не відчуваємо голоду. Тому борошно з висівками ис-товують для приготування дієтичних страв.

Борошно пшеничне "Дієтична", вищого гатунку з вмістом висівок харчових 10%, ДСТУ 46.004-99, Таке борошно використовують для приготування дієтичних і просто корисних для здоров'я страв.



Поживна цінність 100 г продукту : білки - 10,4 г; жири - 1,2 г; вуглеводи - 67,5 г;,


Поживна цінність 100 г продукту : 332 ккал (1397,5 кДж) в 100 г продукта.



Борошно розфасовується:
- в пакеты бумажные 2 кг.


Рецепт хліба:

Хліб з висівками

image1

вода - 280 мл.
олія соняшникова - 1,5 ст. л.
сіль - 1 ч.л.
сахар - 1,5 ст. л.
борошно вищого сорту - 1 мір. стакан(150 гр.)
борошно з висівками - 1,8 мір. стакана(270 гр.)
дріжджі - 1,5 ч.л.


Примітка: інгредієнти закладати відповідно до інструкції вашої хлібопічки.

Режим випікання: дієтичний.

Борошно

Борошно має дуже важливе значення в харчуванні людини. Вона широко використовується в кулінарії, хлібопекарській, макаронній та інших галузях харчової промисловості.

Висівки пшеничні

Висівки пшеничні - побічний продукт борошномельного виробництва, що представляє собою тверду оболонку зерна пшениці.

Манна крупа

Манна крупа (вона ж манка) - крупа, виготовлена ​​з пшениці, шляхом дуже дрібного помелу. Середній діаметр частинок в межах від 0,25 до 0,75 мм. Манна крупа широко застосовується для приготування різних страв.